Πωλείται θεσπέσιος κόλπος στο ελληνικό Πήλιο

Το σπίτι

 [Picture: The House]

Το σπίτι προσφέρει σε δυο ορόφους συνολικό εμβαδόν 65 τετραγωνικών μέτρων. Κτίσθηκε πριν 15 χρόνια με τον προβλεπόμενο τρόπο δόμησης (σκελετός μπετόν). Οι τοίχοι του ισογείου είναι κατασκευασμένοι με τσιμεντόλιθους, ο άνω όροφος με πλίνθους Poroton. Στο ισόγειο βρίσκονται μια κουζίνα, ένα ευρύχωρο αποθηκη και μια αποθήκη στην οποία έχει κανείς πρόσβαση από τα έξω και η οποία είναι κτισμένη εν μέρει μέσα στο βράχο. Πόρτες, παντζούρια και παράθυρα είναι από χάλυβα.


 [Picture: View down from the balcony to the sea]

Στον άνω όροφο βρίσκονται ένα υπνοδωμάτιο και ένα καθιστικό με γωνιακό τζάκι. Πάνω από την πρόσθια πλευρά απλώνεται ένα επιστεγασμένο μπαλκόνι πλάτους 2 μέτρων. Παράθυρα, παντζούρια και πόρτες είναι κατασκευασμένα με τον παραδοσιακό τρόπο από ξύλο καστανιάς. Η σκεπή έχει περαστεί πριν τρία χρόνια σύμφωνα με τις γερμανικές προδιαγραφές και έχει μονωθεί.


 [Picture: The little wooden house with its summer-sink and the shower]

Δίπλα στο σπίτι υπάρχει το λεγόμενο πλυντήριο με μια λεκάνη και ένα ντουζ. Μερικά μέτρα δίπλα υπάρχει μια τουαλέτα κτισμένη από ξύλο με βόθρο.

Το σπίτι διαθέτει μια επίσημα εγκεκριμένη σύνδεση στην τροφοδοσία νερού της κοινότητας Λάφκου. Επιπρόσθετα υπάρχει μια στέρνα βρόχινου νερού με 9.000 λίτρα χωρητικότητα για περιπτώσεις ανάγκης.

Η τροφοδοσία ρεύματος γίνεται με εγκατάσταση ηλιακής ενέργειας, φωτισμός και ψυγείο λειτουργούν με 12 βολτ. Για μικρότερες συσκευές 230 βολτ (CD Player, σταθμούς φόρτισης για κινητά τηλέφωνα κλπ.) υπάρχει ένας μετατροπέας.

Το οικοπεδο μπορεί να το αγοράσει κανείς με τη συνολική επίπλωση και με πολλά εργαλεία.